Speciální nabídka


Pivo Radegast 12° čepované z tanku.


tankové pivo

Pasterizace je proces, kterým pivo běžně prochází těsně před stáčení do sudů či lahví. Během tohoto procesu je pivo zahřáto na vysokou teplotu, čímž dochází ke zpomalení či k úplnému zabrzdění živých procesů, které v pivě do té doby dosud probíhaly.

Pivo je po pasterizaci lidově řečeno mrtvé, ochuzené o mnoho chutí. To je také důvod, proč senepasterizovaná piva těší své oblibě. Jejich trvanlivost je sice kratší, vypít ho musíte v řádech týdnů, ovšem jeho chuť vám to plně vynahradí. I někteří hospodští na něj sázejí a pořizují nákladnější pivní tanky, které jim však umožňují čepovat nepasterizovaná piva.

Tankové pivo je

• Nejčerstvější pivo: čerstvost piva je zaručena závozem do provozovny přímo z pivovaru hned po stočení.

• Správně hořká chuť: tankový Radegast má správný říz a je servírován na stůl se všemi vůněmi a chuťovými vlastnostmi tak, jak mu je vtisknul sládek, který pivo vařil.

• Vysoká kvalita: pivo je skladováno v chladících boxech se stálou teplotou 5–10°C, nepřichází do styku se vzduchem ani jiným plynem, a proto nemění svou charakteristic­kou chuť.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Příjemce tržby eviduje tržby ve zjednodušeném režimu, tzn. je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně nejpozději do 5 dnů.“ eviduje-li poplatník v daném pokladním místě tržby ve zjednodušeném režimu. Helsinki Group Digital Art studio